Suntem o echipă de oameni cu experiență bogată în domeniile de Securitate și Sănătate în muncă, Situații de Urgență, experiență câștigată de-a lungul anilor, unii dintre noi, in instituții de profil. Vrem să ajutăm în domeniile în care ne pricepem foarte bine iar modul în care o facem să ne aducă recunoașterea din punct de vedere profesional a dumneavoastră - clienții noștri. H-Tech Grup este partenerul de care aveti nevoie pentru a va organiza întreaga activitate în concordanță cu legislația națională și comunitară

privind promovarea îmbunatățirii securității și sănătății lucrătorilor la locul de muncă, aplicarea unor masuri eficiente de prevenire și stingere a incendiilor și de instruire în domeniul situațiilor de urgență, condiție obligatorie și necesară pentru a vă plasa într-o poziție competitivă pe piață în contextul integrării României în structurile europene.

     Site-ul prezinta informatii generale culese din legislatie, literatura de specialitate si site-uri referitoare la masurile pe care dumneavoastra sunteti obligati, prin lege, sa le dispuneti.

Click for Bucharest, Romania Forecast

2006©Copyright H-TECH GRUP SRL - Toate drepturile rezervate

termeni și condiții   confidențialitate